E-learning med tester

I samtliga versioner av Upsales har du som kund tillgång till vår E-learning

i din egen takt där du vill

E-learning

Utöver våra schemalagda utbildningar tillhandahåller vi e-learning för olika roller i Upsales. E-learningen är uppbyggd av filmer där vi går igenom de olika delarna av systemet. Varje sektion avslutas med flervalsfrågor där kunskapen kan testas.

Samtliga kurser finns tillgängliga i både via dator och mobil och är sammanlänkad med gränssnittet så att användaren inte behöver hålla koll på olika användarnamn och lösenord.

Som komplement till e-learningen håller vi också direktsända webinars. Dessa hålls av både nischade specialister och mer generella pedagoger som dagligen arbetar med marknadsföring och försäljning.