Utbildning & Support

Som kund till Upsales har du fri tillgång till alla våra utbildningar, support och E-learning

Tillgängligt för dig

Hjälp att använda Upsales

Vi erbjuder ett brett program av stöd som hjälper dig att komma igång med Upsales och i din löpande användning. Som kund till Upsales har du tillgång till samtliga utbildningar, E-learning och så klart supporten. 

Att du använder Upsales som hjälpmedel i din vardag är vår möjlighet att göra skillnad. 

Support

Hos Upsales får du alltid gratis support. Upsales Customer Success team hjälper dig alla vardagar på telefon, chat eller mail.

Utbildningar på plats & online

Vi erbjuder kontinuerligt konstadsfria utbildningar för våra kunder. Både på plats och online.

E-learning

För användare som på egen hand vill öka sin kunskap om Upsales finns vår utbildningsplattform med kursers för både nybörjare och super-users.

SUPPORT

Upsales Supportportal

Har din fråga eller problem kanske blivit löst tidigare? I vår portal hittar du guider och lösningar för de vanligaste problemen och funderingarna som kommer in till vår support.

Till supportportalen

Kom igång enkelt

Upsales är enkelt att använda men att implementera ett nytt system kan ibland innebära en del omställningsarbete. Här hittar du guider och instruktioner för att komma igång med Upsales.

Få ut mer

För oss på Upsales är det viktigt att våra kunder använder systemet i sin vardag. Vi har därför samlat instruktioner, tips och inspiration till hur du kan få ut mer av Upsales.

Få hjälp

Vi har sammanställt de vanligaste frågorna som inkommer till vår support så att du snabbt och enkelt ska hitta lösningen och kunna arbeta vidare.

För utvecklare

Få svar på API-relaterade frågor och Upsales design guider.