EVenthantering

Kraftfull eventhantering och automation

Upsales handlar om att koppla samman dig med kunder och leads. Upsales Events designades för just detta.

Det första steget för att få personer att delta på ditt event är att nå ut till dem

Upsales Events är utformat för att ge dina event den största möjliga räckvidden genom att kombinera de mest kraftfulla funktionerna i Upsales. Led kontakter till dina anmälningsformulär och landningssidor med automatiserade resurser som riktad online-annonsering (ABM), automatiserade emails, sociala medier m.m.

Automatiserade emails

Skicka fördefinerade mail som aktiveras på datum och utifrån dina kontakters beteende. Använd mallar för inbjudningar, påminnelser och uppföljning.

Formulär & landningssidor

Led dina kontakter till dina formulär & landningssidor med dina resurser. Samla anmälningar och berätta om ditt event på ett ställe.

Riktad online-annonsering

Visa riktade annonser för kontakterna i din gästlista. Med Upsales Annonsering når du rätt kontakter.

Social media

Anslut dina konton och berätta för dina följare om ditt event i dina olika kanaler. Följ upp statistik och anmälningar i Upsales.

SMS

Hälsa dina kontakter välkommna eller informera om händelser under ditt event.

Checka in deltagare

Målet för de flesta event är att hitta sätt att kommunicera med dina kontakter. Att veta vem som kom på dina event är en bra början.

Att hålla koll på vilka som har varit på dina event är nyckeln till att skapa en givande uppföljning efter event. Upsales Event Check-in Mode gör incheckning av dina deltagare till en enkel sak. Tillgänglig i din webbläsare och i din Upsales mobilapp finns incheckningen alltid till hands, även om den som checkar in dina deltagare inte har ett eget Upsales-konto. 

Analysera och förbättra

Att utvärdera och förbättra är nyckeln till att skapa framgångsrika events. Detta gäller för att både öka antal anmälningar och för att veta vilka kanaler som genererar flest anmälningar för en viss målgrupp.

Upsales Events ger dig klara insikter om vad som faktiskt fungerade och på samma gång koppla samman dig med de personer som kom på ditt event.

Skapa resultat

Smart aktivitetshantering kopplar samman ditt säljteam med de kontakter som kom på ditt event.

Utvärdera dina resurser

Vilka kanaler genererade flest anmälningar och vilka fungerar bäst för att leda kontakter till dina formulär? Följ upp allt efter ditt event.

Vad gav mitt event?

Ta reda på vad ditt event skapade i både kundrelation och i försäljningssyfte.