En plattform byggd för snabbväxande bolag

Förena sälj och marknad med en platform för hela kundresan.

Marketing automation

Flexibel marketing automation

Marknadsföring är ingenting om du inte har någon att kommunicera med.

Upsales Marketing Automation är designat både för att nå de du vill kommunicera med, men även tätt sammanflätat med vårt CRM och säljstöd för att kunna driva dina prospekts intresse vidare till en avslutad affär. Skapa en automatiserad marknadsmotor i världsklass.

 

Läs mer om Marketing Automation

Effektivt marknadsarbete kräver intelligenta lösningar

Med intelligent menar vi lösningar som vi vet fungerar och som snabbt skapar värde för dig. Intelligent är att kommunicera med din målgrupp i de kanaler de själv befinner sig och på samma gång kunna segmentera och personalisera din marknadsföring beroende på vem du pratar med.

Lär dig mer om din målgrupp

Att analysera är att förbättra, och vi vill ge dig insikterna för just detta. Oavsett vilken nivå du är på idag ger vi dig verktygen för att analysera dina insatser och ta reda på vad faktiskt som fungerar med din målgrupp och hur de agerar med dina olika marknadsinsatser. Vårt mål är att sammankoppla dig med din målgrupp.

Automatisera allt

En automatiserad marknadsmotor är inte längre en fantasi. Med Upsales skapar du dynamisk segmentering av din målgrupp baserat på kontakters information och agerande för att sedan leda dem genom förinställda marknadsresor. Detta är inte bara effektiv leadsgenerering utan något som krävs för företag med hög ambition.

Campaign engine

Det enkla sättet att sköta marknadsföring

Du har en idé, en plan, en målgrupp, nu ska bara någon designa allt material. Känner du igen dig?

Upsales Execution Engine hjälper dig framförallt med allt grafiskt material, men även att skicka ut det i dina kanaler och även för vem de bör visas för. Upsales CEE genererar dina mail, formulär & landningssidor och annonser automatiskt utifrån din grafiska profil och erbjuder även förslag och mallar för en mängd olika kommunikationssyften. Detta ger dig en automatiserad marknadsmotor som är både marknadsföraren och designerns bästa vän.

Personalisering

För att göra din kommunikation vass till olika delar av din målgrupp finns Upsales Personalisering. Först och främst segmenterar du din målgrupp baserat på dess information och agerande, och som komplement erbjuder vi även personaliseringslagret där du anpassar delar av dina resurser för att dynamiskt anpassas till mottagaren.

Automatisk synk med din företagsprofil

Med Upsales synkas din företagsprofil automatiskt till alla dina resurser som emails, landningssidor, banners osv. Ditt varumärke är mer än bara typsnitt och färger, det är din personlighet. Det är ansiktet dina kunder möter i all din marknadsföring. Vi hjälper dig hålla det enkelt, och framförallt konsekvent i alla dina marknadskanaler.

FÖRSÄLJNING & CRM

Försäljning på autopilot

Gränsen för vad ett sälj- och kundvårds-system kan åstadkomma har flyttats långt.

Det som förut innebar att samla företag och kontakter och att underlätta säljprocessen har utvecklats till något helt annat idag. Vårt mål är att sammanföra dig med de personer du vill kommunicera med. Därför är Upsales är fyllt med funktioner för att attrahera och öka kännedomen om ditt företag, och på samma gång automatisera hela din säljprocess. Vi hjälper dig och ditt team skapa en effektiv ärendehantering, smidig mötesbokning, en lättöverskådlig pipeline och robust orderhantering med digital e-signering. Allt du behöver för att underhålla en högpresterande säljmaskin.

Effektiv ärendehantering

Försäljning har både toppar och dalar vilket lätt kan skapa sömnbrist hos många försäljningschefer. Att teamet håller en hög aktivitetsnivå är avgörande för att säkerställa ett konstant resultat.

Pipeline-kontroll

Var säker på att teamet fokuserar på rätt affärer. Säljtavlan är din guide för att stänga fler affärer och att leda säljteamet med en effektiv process som maximerar utfallet av din pipeline.

Säljkontroll med digital avtalssignering och abonnemang

Skapa en stadig ström av inkomst med lösningar för abonnemang och återkommande debitering.

Försäljning på autopilot

Upsales abonnemangsmotor stödjer en mäng olika avtal för att fakturering och uppföljning ska kunna automatiseras.

Data integration engine

Lär känna dina prospekts genom deras data

Vi förstår hur försäljning fungerar hos företag med stor tillväxt, att veta mer om sina kunder och prospekts är en viktig del. Med Upsales Integration Engine kan du ansluta flera olika tjänster för att automatiskt berika din kunddata. Vi ger dig all data du behöver så att du kan fatta beslut.

Integration räcker inte

Upsales erbjuder appar från ledande tjänster i många kategorier. Från abonnemangstjänster, orderhantering, tids-tracking till chatttjänster, videopublicering och självklart kontakt- och företagsdatabaser för att berika din kunddata. Med Upsales kan du fortsätta använda de tjänster du gillar mest.

Kunskap är makt. Berika din data

För oss betyder berikad kunddata att du har en komplett bild över hur dina kunder och leads ser ut. Detta gör dig mer träffsäker och hjälper dig utvärdera och kommunicera på ett effektivt sätt. Använd datan för att fokusera på rätt företag och att hitta fler företag som liknar dina bästa kunder.