”Vi vill göra det enkelt för er att växa”

Vi som jobbar på Upsales har en bakgrund inom både teknik och försäljning. För oss är försäljning kärnan i ett företag och det absolut viktigaste. Det är försäljning som visar att en produkt eller tjänst fungerar och det är det som lyfter ett bolag. Framgångsrika företag har alltid en framgångsrik försäljning. Det är så man växer. 


Framgångsrik försäljning är inte magi utan bygger på kunskap, målmedvetenhet och struktur. Det är här vi kommer in i bilden. Vi vill hjälpa företag skapa framgång och tillväxt med Upsales som deras verktyg. Ett verktyg som gör det enklare. 

Det ska vara enkelt för säljteamet att göra sitt jobb, det ska vara enkelt att få utväxling på sina marknadsaktiviteter och ledningen ska enkelt se resultaten. Varje år firar vi detta tillsammans med alla våra kunder i Upsales Growth Day.

 

Johan Nilsson 
VD UPSALES NORDIC AB

  

Lär dig mer om Upsales:

CRM Marketing Automation

 

Det här är Upsales

Upsales är ett svenskt bolag med drygt 40 anställda och över 600 kunder i tio länder. Daniel Wikberg grundade Upsales 2003 med ambitionen att revolutionera arbetet för säljorganisationer med en ny typ av CRM som var enkelt att använda. Även om väldigt mycket har hänt med produkten sedan dess så lever filosofin vidare.

I en allt mer digitaliserad värld ställs nya krav på säljteamet och mängder av möjligheter öppnas upp för företag som vill växa. På samma sätt som tidigare vill vi revolutionera arbetet för dessa företag genom att göra det enklare. Vi vill göra det enkelt för våra kunder att växa.

Upsales är Software-as-a-Service och innehåller:

  • CRM – Hjälper säljteamet att stänga fler affärer
  • Marketing Automation – Hjälper marknadsavdelningen att generera leads
  • Engage – Hjälper till med effektiv bearbetning genom målmedveten annonsering

Founded

2003

Head office

Stockholm, Sweden

Customers

600+

Countries

10

up_stockholm_800

Upsales utvecklas och drivs i Stockholm. Besök oss på Sveavägen 21.