Från noll till framgångsrik exit på 14 månader

Hur växer man ett bolag från noll till framgångsrik exit på bara 14 månader? I detta webinar så intervjuas John Engholm, chefsjurist på Serendipity Group och grundare av InsiderLog. InsiderLog har gjort en imponerande tillväxtresa med 300 kunder i 9 länder på kort tid.

På Upsales drivs vi av att hjälpa våra kunder att effektivisera sina sälj- och marknadsprocesser för att skapa snabbare tillväxt. Ett företag som måste slagit nån form av rekord i snabb tillväxt är InsiderLog. I detta webinar bjuder vi därför in John Engholm, för att berätta om sina erfarenheter  och utmaningar de stötte på under sin tillväxtresa.  

InsiderLog utvecklades från början av Serendipity, en svensk bolagsgrupp som stått bakom flertalet framgångsrika tech-bolag. InsiderLog grundades då EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR) skapade merarbete kring Serendipitys noterade portföljbolag och John bestämde sig för att utveckla en egen lösning för att automatisera hanteringen. De började kort därefter även få förfrågningar från andra svenska listade bolag som själva hade upplevt samma problem så de lanserade produkten externt och InsiderLog blev ett fristående bolag. Efter enbart 14 månader så förvärvades bolaget av Parisbörsen.

I detta webinar så intervjuas John av Upsales grundare och VD, Daniel Wikberg. 

• Hur har InsiderLog arbetat för att skapa sin tillväxt?

• Att vara ett Mjukvarubolag och arbeta med abonnemangsmodell

• Marknadsstrategier och uppföljning

 

Varmt välkommen att lyssna på ovan webinar! 

Webinaret spelas in i sin helhet så anmäl dig gärna även om du inte kan vara med denna tid. Länk till inspelning skickas ut efteråt till alla anmälda.