Upsales för företag med återkommande intäkter

Hur kan man visualisera kundstockens tillväxt och minskning över tid? Välkomna att delta på ett webinar om hur du som företag med återkommande intäkter kan använda Upsales.

Företag som arbetar med olika former av återkommande intäkter vill ofta kunna visualisera kundstockens tillväxt och minskning över tid. Detta kan vara svårt att åstadkomma i ett vanligt CRM-system.

 

En annan utmaning är churn. Analysföretaget SiriusDecisions har i sin utblick för 2018 tagit upp en viktig trend inom marknadsföring där alltmer fokus riktas mot befintliga kunder. Detta beror delvis på att alltfler företag går mot återkommande intäkter som affärsmodell där marginalen på en kund uppstår först andra eller tredje året.

 

I detta webinar belyser vi dessa och andra utmaningar och visar ni som företag med återkommande intäktsmodeller kan arbeta i Upsales med marknadsföring, försäljning och analys.

 

Agenda:

 

  • Att hitta nya kunder
  • Säkra renewals med löpande, personlig, kommunikation
  • Skapa affärsmöjligheter med automatisk förlängning
  • Färdiga kopplingar till ledande support- och ekonomisystem
  • Rapportering

 

Varmt välkommen till detta webinar. Anmäl dig gärna även om du inte kommer kunna vara med ”live”. Webinaret spelas in och länken skickas ut efteråt.