Den nya Marknadsmixen för B2B företag

Kundens förändrade köpprocess har fått stora konsekvenser för marknads ansvar och funktion. Vi går igenom nya metoder och väcker gamla till liv.

Välkommen till seminarium om den nya Marknadsmixen för B2B företag

 

Som svar på de senaste årens drastiskt förändrade köpbeteende har marknadsavdelningar fått ett väsentligt större roll i marknadsbearbetningen. Marknadsavdelningar, som ofta tidigare har betraktats som kostnadsställen för produktion av trycksaker, har avancerat med ny teknik och större ansvar.

 

Nya metoder för marknadsföring har uppstått. Inbound och Content marketing har snabbt blivit en naturlig del av B2B marknadsförarens vardag. Efter att ha varit den dominerande marknadsprioriteringen i flera år har strålkastaren nu börjat riktas om mot det branschen kallar Account-based marketing.


I detta seminarium går vi genom dessa olika tekniker för B2B marknadsföring och hur de kan samverka för bästa resultat. Vi hjälper dig skapa en marketing machine.

 

  • Förändrade köpprocesser ställer nya krav på marknadsavdelningen
  • Kundresans betydelse för budskap och kanalmix
  • Inbound, Outbound, ABM – vad är det och hur gör jag
  • Bli mer data-driven med rätt KPIer och analysunderlag

 

Detta seminarium vänder sig i huvudsak till dig som marknadsförare och marknadschef. Men ta gärna med dig din säljchefskollega om du vill, så får ni förhoppningsvis ännu större utväxling av seminariet.

 

Inte i Stockholm? Seminariet sänds också live.