Nyheter från Upsales September

Äntligen höst efter en rekordvarm sommar!

På Upsales kommer hösten innebära stort fokus på att fortsätta utveckla och förbättra plattformen. Vi släppte under våren marknadsfunktionen Segment & Flöden och vi vill dela med oss utav tips och exempel på hur ni kan använda er av den. Vi arbetar också vidare med nya Event-modulen samt lägger löpande till nya integrationer till vår App Directory.

Kom igång med Segment & Flöden

Med Segment & Flöde kan du skapa oändliga kombinationer av inkluderande och exkluderande urval som sedan kan användas för enstaka massutskick eller långa avancerade kommunikationsflöden.

En av många fördelar är att ni även kan lägga till uppföljning av leads direkt till ert säljteam som en action i flödet. En annan fördel som vissa kanske missat är att man kan ha som action att lägga till företagen i en kampanj. Därmed kan man tex. riktade annonskampanjer i Upsales Engage direkt mot de valda företagen. Allt detta automatiskt, eller som vi säger ibland automagiskt. 

Läs gärna några exempel om Segment & Flöden på vår Support Portal.

Nyheter i App Directory

Många företag vill koppla ihop Upsales med andra stödsystem i verksamheten. Vi har under året byggt upp ett bibliotek av standardkopplingar som du som Upsales kund har fri tillgång till. Vi fortsätter att successivt utöka vår App Directory med nya kopplingar. Våra senaste tillägg är Microsoft teams, Promoter, Tre och Harvest.


Vår App Directory.

Nu kan dina mottagare lättare välja vilka mail de vill få 

Förra veckan släppte vi en efterlängtad funktion, nämligen mottagarlistor.  
 
I stället för att dina kontakter avregistrerar sig från alla era e-postutskick så kan kontakterna nu välja vilken typ av e-postutskick man vill ta emot. Detta är ett bra sätt att behålla intresset hos era mottagare. Läs mer om hur mottagarlistor fungerar på vår Support Portal. 

Upsales rankas som High Performer på G2 Crowd

Vi är väldigt stolta över att rankas som en High Performer på den ledande plattformen för mjukvarurecensioner, G2Crowd.
 
Vill du också lämna omdöme om oss kontakta din kontoansvarig så berättar vi mer.


Till G2Crowd