Ny COO på Upsales

Upsales växer och har under våren formerat ett nytt team – Operations – för att kunna erbjuda kundservice i världsklass. Martin Holmberg  har rekryterats för att leda detta team som Chief Operating Officer. Martin kommer att arbeta med att utveckla den operativa verksamheten på Upsales och leda detta team där våra Key Account Managers och tidigare services team samarbetar för att hjälpa kunder i deras användande av Upsales och för att stärka våra kunder att nå bättre resultat.

Nu närmast kommer Martin från IT-branschen där han arbetat som försäljningschef och har lång erfarenhet av affärsutveckling inom digital utveckling för B2B företag. Martin har en bakgrund som ingenjör, har tidigare arbetat med system- och projektledning samt har gedigen erfarenhet av implementation av CRM- och marketing automationsystem.

 Martin Holmberg

Martin berättar om valet att börja på Upsales:

"Jag har jobbat som försäljningschef under de senaste 6 åren och verkligen förstått vikten av att ha koll på sina kunder för att ta strategiska beslut inom försäljning. I samband med en omorganisation inom Upsales så uppkom möjligheten till COO-rollen, vilket känns som helt rätt väg för mig att gå för att kunna vara med att påverka och driva Upsales framåt mot nya höjder."

Daniel Wikberg, VD på Upsales:

"Vårt existensberättigande är att kunderna lyckas med sina mål och vi tror att ha ett team av specialister som förstår kundernas problem och få ut så mycket som möjligt av Upsales. Vårt fokus är att göra en sälj- och marknadsplattform i världsklass, och att kunna ge den bästa möjliga servicen till våra kunder. Denna rekrytering kommer att stärka upp och se till att vårt erbjudande till våra kunder blir ännu bättre."

 

Upsales söker nu även en Senior Account Executive – New Business.

Se fler tjänster på Upsales här.