Höstens seminarier igång!

I höstens första seminarium belyser vi vikten av att marknad och sälj arbetar tillsammans. Varmt välkomna!

Höstens seminarier igång!

På Upsales strävar vi efter att skapa en plattform som är lätt att använda och täcker stora delar av både marknads- och säljprocessen. Att jobba integrerat mellan marknad och sälj är något som många eftersträvar, både gällande processer och systeminfrastruktur. De som lyckas visar konsekvent snabbare tillväxt och lönsamhet. 

Ett problem som ofta uppstår när man arbetar för mycket i silos, är att kundens köpresa glöms bort. I våra privatliv, som B2C konsumenter, blir frustrationen ofta stor när marknadsbudskap, säljinsats och kundtjänstbemötande inte hänger ihop. Detsamma gäller så klart inom B2B. 

Att som säljare ha insyn i vilka marknadsaktiviteter en kund deltagit i, ger en insikt och förståelse för vilken typ av dialog denne vill ha. Detta är inte längre ett övertag för säljaren utan snarare vad som förväntas av kunden. 

Som marknadschef vill jag också optimera mina insatser. Att då kunna ha direkt tillgång till säljavdelningens data med utfall på olika insatser i form av skapade affärsmöjligheter och affärer, ger mig bättre förutsättningar att skapa relevant kommunikation och leverera bättre leads. 

I höstens seminarieprogram tar vi, bland mycket annat, upp vikten av att sälj och marknad verkar som en samarbetande funktion som stödjer kundresan. Vi delar med oss av trender, exempel och egna erfarenheter. Seminariet vänder sig till dig som är VD eller på annat sätt har samordnande ansvar för marknadsföring och försäljning. Som marknadschef eller säljchef är du givetvis också varmt välkommen, men ta gärna med dig din ”motpart” så kanske ni blir bättre vänner efteråt! 

Det första tillfället äger rum den 13/10 på vårt kontor på Sveavägen i Stockholm.