Nyheter från Upsales: Blixten och Leadskälla

Idag är vi lite extra stolta över att presentera vår sista release för året. Blixten hjälper dig att arbeta mer effektivt när du bokar möten och vår nya funktion Leadskälla hjälper dig att få koll på vilka kanaler som genererar flest leads.

Blixten

Ibland behöver man sätta sig ned och bara fokusera stenhårt en timme eller två på att fylla nästa veckas kalender. Blixten hjälper dig att skapa fokus, motivation och se hur du ligger till jämfört med dina kollegor. I aktivitetslistan kan du nu gå in i "Blixtläge" som hjälper dig att maximera tiden du lägger på att boka nya möten eller jaga kunder via telefon.

Leadskälla

Som marknadsförare lägger vi mycket tid på att kommunicera och driva trafik till sajten. Du lägger förmodligen också en hel del pengar på olika typer av annonsering för att skapa intresse hos dina viktigaste kunder. Med vår nya funktion leadskälla får du detaljuppföljning på vilka kanaler som funkar bäst, men framför allt vilka företag som kommer från olika kampanjer och annonser. Detta gör det betydligt lättare för dig att lägga fokus på de marknadsaktiviteter och kanaler som verkligen fungerar.