Håll ihop din affär med smarta integrationer

Informationen om dina kunder finns på massor av olika ställen. Upsales är lätt att integrera med ekonomi- och faktureringssystem, andra marknadssystem, kalender och e-postsystem och mycket mer!

Urval av våra integrationer

Microsoft Exchange

Integrationen med MS Exchange gör att du enkelt kan synka din kalender, dina kontakter och dina e-postmeddelanden.

Google Calendar

Google Calendar är en webbaserad kalender för dator, telefon eller surfplatta.

Bisnode

Bisnode levererar Smart Data och beslutsstöd med specialitet på affärsinformation, marknadsinformation och kreditinformation.

Zendesk

Zendesk är ett webbaserat ärendehanteringsystem för att hantera supportärenden.

Newscycle AdBase

AdBase är ett annonsbokningssystem anpassat för mediabolag som hjälper företag med att planera, boka, producera och fakturera kampanjer.

Visma Business

Visma Business affärssystem hjälper till att optimera effektiviteten, identifiera lönsamma trender och maximera avkastningen.

PE Accounting

PE Accounting erbjuder redovisning på ett helt nytt och unikt sätt genom att både vara en redovisningsbyrå och en systemleverantör.

Harvest

Harvest är en programvara som hjälper till med tidsredovisning, online-fakturering och rapportering.

Oneflow

Oneflow erbjuder en helhetslösning för avtal. Allt från att skapa mallar, förhandla och e-signera till arkivering och livscykelhantering kopplas samman – i ett enda flöde.

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics NAV är en programvara som hjälper små och medelstora företag att hantera deras redovisning, ekonomi och processer.

Evatic

Evatic är ett flexibelt och multifunktionellt servicehanteringssystem som stödjer varje steg i affärsprocessen – från offert till eftermarknad.

Atex

Atex är ett ledande mjukvaruföretag som levererar lösningar för industrier inom media.

Svea Ekonomi

Svea Ekonomi erbjuder allt från finansiella och administrativa lösningar för din reskontra till betallösningar för e-handel och telefoni.

Jeeves

Jeeves är en växande affärssystemleverantör av systemlösningar för företag inom tillverkning, handel och distribution runt om i världen.

Adtoma Fusion

Adtoma Fusion är en annonsleveranssystem som utvecklats speciellt för dagens online medieorganisationer.

Tieto Crossad

Med annonssystemet Cross-advertising kan mediebolag planera, boka, producera och fakturera kampanjer i ett och samma system.

SAP

SAP mjukvara & lösningar är en världsledande leverantör av affärslösningar, IT-tjänster, analys, cloud, moln, mobila lösningar och databas teknologi.

Visma Administration

Visma Administration är Sveriges mest köpta ekonomi- och bokföringsprogram. Varje dag förenklar de verksamheten för tiotusentals småföretagare.

Fortnox

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av webbaserade program för bland annat bokföring, fakturering och löneadministration.

Scrive

Scrive är Nordens ledande lösning för e-signering. De erbjuder signering genom webbintegration, personligt möte och distanssignering.

Box

Box erbjuder en webbaserad lagring, hantering och delning av filer anpassar för individer, grupper och företag.

IP Maxi Telefoni

Telefoni, djupt integrerad med Upsales.– Antal lyft & Antal samtal i Upsales Analytics– Se vem som ringer på inkommande samtal.– Inspelningar sparas på aktiviteter i Upsales– Click-to-Call

Bitcall

Bitcall är en mobiltelefonilösning för säljare, djupt integrerad med Upsales. Click-to-call med automatiskt loggning av samtalsaktivitet. Öka säljarnas effektivitet med analysfunktioner och samtalsinspelningar.

Listar vi inte integrationen du söker?

Vårt integrationsteam hjälper dig gärna med skräddarsydda integrationer. Kontakta en av våra integrationsspecialister för mer info.